Vill du också njuta i ett spabad året om?

Upplev den lyxiga känslan med din egen softub

Softub är ett portabelt året runt spa med kraftfulla jets, tyst pump och låg förbrukningskostnad kombinerat med ett lättsamt spabad som enkelt kan placeras exempelvis i garaget eller förflyttas när det inte kommer användas på ett tag.

Spamodeller

Idealisk för familjer eller par

Legend

Legend är Softubs mellanmodell som rymmer 3-4 personer. Samma mjuka komfort som alltid i en Softub, detta bad har en slät botten utan upphöjningar med möjlighet att ligga bekvämt var som helst i badet. Badet har 5 kraftfulla massage jets med justerbar styrka samt Led belysning med flertalet valbara färger. Finns i fem moderna färger med både LeatherTex och SynTex yta som alternativ.
Läs mer

Med plats för upp till 6 personer

Resort

Med en kapacitet på upp till 6 personer, erbjuder den nog med utrymme för hela familjen att kunna slappna av i en mjuk komfort. Badet är utrustat med en upphöjd del som fungerar både som trappsteg när du kliver i ditt bad eller sittplats för den som vill sitta lite högre. Perfekt för barnen! Förutom detta finns 7 kraftfulla massage jets med justerbar styrka samt Led belysning med flertalet valbara färger.
Läs mer

Flaggskepsmodellen

Portico

Portico är Softubs flaggskepp. Portico rymmer 5-6 personer, kommer med en trendig dubbeljet och Syntex ™ vinylöverdrag som standard. Utöver det även en terapistation med upphöjt säte för 2-3 personer. Den finns i 2 moderna färger, Graphite och Taupe med innerlinern och Jets i elegant Pearl.
Läs mer